Personuppgifter

Personuppgifter och integritet

Uppfostringsfondernas policy om hur personuppgifter ska behandlas inom Stiftelsen Telefondirektören H T Cedergrens uppfostringsfond och Stiftelsen Harald och Fanny Zetterbergs Uppfostringsfond (Stiftelserna) tillämpas i förhållande till dem som söker stipendium från stiftelserna och till dem som deltar i stiftelsernas alumniverksamhet. Notera att för att delta i alumniverksamhet måste du dels ha antagits som stipendiat från någon av fonderna och dels ha lämnat ett uttryckligt godkännande till publicering på hemsidan för alumnifunktionen av de personuppgifter som anges i godkännandet.

Du hittar Uppfostringsfondernas fullständiga policy under fliken "Personuppgiftspolicy".

Stiftelserna är personuppgiftsansvariga för användningen av personuppgifterna och har utsett ett personuppgiftsombud som kan kontaktas via e-post: niklas.haak@walthon.se

Du kan även nå stiftelsernas personuppgiftsansvarig genom post till:

Stiftelsen Telefondirektören H. T. Cedergrens Uppfostringsfond
Stiftelsen Harald och Fanny Zetterbergs Uppfostringsfond
c/o Walthon Advokater
Box 716
114 11 Stockholm

Om du har några synpunkter på hur vi behandlar dina personuppgifter kan du även kontakta Datainspektionen på deras hemsida www.datainspektionen.se.

Teknisk information

När du besöker www.uppfostringsfonderna.se kan vi samla in teknisk information såsom din ip-adress (internetprotokoll), detaljer om sidorna du besöker på www.uppfostringsfonderna.se eller på andra sidor du besöker på nätet samt vilken webbläsare du använt för att besöka www.uppfostringsfonderna.se. den här webbplatsen samlar in standard för internetlogg- och tekniska data för att mäta och förbättra effektiviteten på webbplatsen, för att hjälpa till att diagnostisera problem med vår server, administrera webbplatsen, se var trafiken kommer ifrån och för att identifiera våra användare. vi kan även samla in annan information via www.uppfostringsfonderna.se, till exempel användningsaktiviteter och preferenser för webbplatsen, även kallat demografisk eller profildata.

Adress:
Stiftelsen Telefondirektören H.T. Cedergrens Uppfostringsfond

Stiftelsen Harald och Fanny Zetterbergs Uppfostringsfond

c/o Advokat Niklas Haak
Walthon Advokater
Box 5137
102 43 Stockholm

Telefon: 070-9876 707 
         
E-mail: kansli@uppfostringsfonderna.se

Bloggposter

Examensarbete

Upplagd av Johan Jönsson den 14 Februari 2015 klockan 15.24 0 kommentarer

Hej!

Om någon är nyfiken på vad det innebär att läsa matematik kan ni titta igenom mitt examensarbete. Det är inte forskarnivå på materialet men sättet att arbeta är liknande. Hoppas ni finner det intressant.

https://lup.lub.lu.se/student-papers/search/publication/5042097

Datorer till Sydafrika

Upplagd av Marcus Olsson den 25 Juni 2014 klockan 9.07 0 kommentarer

Hej på er alla!

Jag är med i ett välgörenhetsprojekt där vi skänker och installerar datorer på skolor i Sydafrika. Skolorna är för barn som på något sätt har drabbats av AIDS, det kan t.ex. vara föräldralösa barn vars föräldrar har gått bort i just AIDS. På dessa skolorna jobbar man med att få tillbaka livsglädjen hos barnen.

Jo, jag tänkte tipsa er om bloggen vi har och skriver på under resans gång:…

Fortsätt

Hej, tänkte bara dela en länk till bloggen jag och mina tre kurskamrater driver som en del av ett uppdrag vi jobbar med från The School of Architecture i Canterbury, England. http://thecanterburybrie…

Upplagd av Josefin Andersson den 27 Januari 2014 klockan 15.03 0 kommentarer

Hej, tänkte bara dela en länk till bloggen jag och mina tre kurskamrater driver som en del av ett uppdrag vi jobbar med från The School of Architecture i Canterbury, England. http://thecanterburybrief.tumblr.com/

Videor

  • Lägg till videor
  • Se alla

© 2023   Created by Jonna Ekström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor